Oliko se sittenkää hyvä idea…

Posted on

Pienestä tytöstä asti olen haaveillut naimisiin menosta, siitä kuinka saisin viettää päivän prinsessana.

Nyt haaveeni käy toteen ja menen naimisiin! Vaikka olen pienestä asti haaveillut isoista kirkkohäistä, silti haluan pienet häät. Vihkitilaisuus maistraatissa ja sen jälkeen kakkukahvit ja vain tärkeimmät paikalla eli minun ja mieheni perheet…

Vaikka hääni on pienet halusin silti kunnon häämekon. Ja semmosen löysinkin, rakastuin siihen aivan kamalasti, olisin itkenyt varmaan verisiä kyyneleitä jos en olisin sitä saanut, niinpä kihlattuni lupasi että saan hakia sen laskulle. Olin onnesta soikeana. Nyt kuitenkin ressaan saanko maksettua sitä 🙁 unettomia öitä elämäni tärkeimmän päivän takia….


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

94 − 93 =